کسانی که به تازگی وارد بازاریابی موبایلی شدهاند، ممکن است تعجب کنند که پیامک انبوه چیست؟ اصطلاحات مختلفی برای توصیف این کانال بازاریابی موثر استفاده میشود، مانند: بازاریابی پیامکی، پیامک انبوه، نرم افزار پیامک، پیامک تجاری یا هشدارهای پیامکی؛ اما همه آنها به یک معنا هستند. ارسال پیامک انبوه به معنای ارسال یک پیام به تعداد زیادی از افراد در دستهبندی خاص است که میتوان با استفاده از ابزارهای متفاوت این دستهبندی را هوشمندانهتر کرد.
فهرست مطالب
پیامک انبوه به چه معناست؟
اول از همه باید گفت SMS مخفف عبارت خدمات پیام کوتاه است. این یک پیام متنی است که از یک دستگاه تلفن همراه به دستگاه دیگر ارسال میشود. بنابراین با ارسال پیامک انبوه به طور همزمان به تعداد زیادی از گیرندگان، پیامک ارسال میکنید. پیامکها بهصورت عمده خریداری میشوند، از این رو این اصطلاح بهدست میآید و بهطور قابلتوجهی ارزانتر از پیامکهای معمولی تلفن همراه شما است. علاوه بر این، پیامک انبوه نسبت به انواع سنتی بازاریابی مانند تبلیغات یا بازاریابی ایمیلی روش بسیار ارزانتری برای ارتباطات جمعی است.
دلایل ارسال پیامک به تعداد زیادی از افراد
ارسال پیامک انبوه را صاحبان مشاغل، گروههای اجتماعی، آژانسهای بازاریابی یا هر کسی که مایل به برقراری ارتباط با گروه بزرگی از مردم است میتواند استفاده کند. اس ام اس انبوه به شما این امکان را میدهد تا تأثیر پیامهای ارسالی خود را بسنجید، میتوانید گزارشهای دریافت پیامک را ردیابی کنید.
از پیامک انبوه میتوانید برای ارسال یادآوری، بهروزرسانی برای مشتریان، ارسال پیشنهادات یا مشوقهای تبلیغاتی، برگزاری مسابقات، ارائه کوپن به مشتریان، تأیید رزرو و … استفاده کنید.
ذکر این نکته ضروری است که اگر پیامک انبوه ارسال میکنید، باید قوانین حفاظت از دادههای کشور خود را رعایت کنید. معمولا پیش از افزودن شماره تماس آن کاربر به کمپین بازاریابی تلفن همراه خود، باید از او رضایتنامه دریافت کرده باشید. این کار به این معنی است که یک توافق نامه کتبی میان کاربر و ارسال کننده پیامک وجود دارد که به وضوح نشان میدهد آنها این اجازه را میدهند تبلیغات یا سایر پیامهای بازاریابی را به تلفن همراهشان ارسال کنند. همچنین باید در پایان هر پیامکی که ارسال میکنید به مشتریان خود یک گزینه برای انصراف از دریافت پیامک قرار بدهید.
طبق آمار به دست آمده، پیامک انبوه دارای نرخ باز شدن 98 درصد است و پیامها در عرض 5 دقیقه توسط گیرنده خوانده میشوند.
مزایا و معایب ارسال پیامک انبوه
هر یک از روشهای تبلیغاتی، مزایا و معایب خود را دارند. در ادامه به بررسی مزایا و معایب ارسال پیامک متنی انبوه میپردازیم.
مزایای پیامک انبوه
به عنوان مثال، به دلیل هزینه بالای برخی از کانالهای تبلیغاتی، هر کسب و کاری نمیتواند هزینه تبلیغات تلویزیونی یا رادیویی را بپردازد، همچنین تبلیغات چاپی در قالب تراکت و بروشور هم همیشه به مخاطب هدف نمیرسد. اما ارسال اس ام اس انبوه باعث میشود که در عین در دسترس بودن و نرخ باز شدن بالا میتوانند گزینه ارزانتر و اثربخشتری باشند.
همچنین پیامک انبوه میتواند مخاطب هدف را در مقیاسی وسیع تحت پوشش قرار دهد و مخاطبان میتوانند به راحتی این متن پیامک را در تلفن همراه خود داشته باشند و در صورت لزوم از اطلاعات آن استفاده کننید.
معایب پیامک انبوه
اولاً، پیام انبوه کاملاً توسط قوانینی تنظیم میشود که براساس آن یک تبلیغ کننده الزاماً باید رضایت کاربر را برای دریافت پیامکهای تبلیغاتی یا اطلاع رسانی جلب کند. این کار میتواند به یک مزیت تبدیل شود؛ زیرا تبلیغ کننده دقیقاً میداند که چه کسی از لیست مشتریان بالقوه به پیامکهای انبوه علاقهمند است. در نهایت داده مخاطبین اساساً از کاربرانی تشکیل شده است که تمایل داوطلبانه خود را برای دریافت پیامک از شرکت شما اعلام کردهاند.
ثانیاً، برخی از متخصصان معتقدند که ارسال انبوه پیامک منحصراً روی مشتریان فعلی متمرکز است. این حرف را نمیتوان کاملا درست دانست. هر گیرنده پیام میتواند اطلاعات دریافتی در پیامک را با عزیزان، دوستان، همکاران و سایر افراد به اشتراک بگذارد. همچنین، برخلاف تبلیغات چاپی، همیشه میتوان پیامک را به سرعت به گیرنده دیگری ارسال کرد.
ثالثاً، برخی از تبلیغکنندگان معتقدند که پیام انبوه به عنوان یک ابزار بازاریابی قادر به جذب تعداد زیادی از مشتریان بالقوه جدید نیست. در واقع، تأثیر این روش کمتر قابل توجه است. شما میتوانید یک سری داده از شمارههای مخاطبان را خریداری کنید یا به صورت تصادفی پیامک خود را ارسال کنید. هر دو روش میتوانند نتایجی را به همراه داشته باشند و شما مشتریان جدیدی خواهید داشت که میتوانند در آینده دائمی و وفادار باشند.
فهرست مطالب
اشتراکگذاری:
عضویت در خبرنامه
اگر به مطالب جدید در حوزه تبلیغات هوشمند علاقهمندید، ایمیل خود را وارد کنید.
پستهای مرتبط
31 شهریور 1401
نرخ کلیک (CTR) چیست و چگونه محاسبه میشود؟
نرخ کلیک (ctr) نسبت کلیک به نمایش در یک کمپین تبلیغاتی است. CTR با در نظر گرفتن تعداد کلیکهای یک کمپین تبلیغاتی، تقسیم آن بر نمایش کلی و سپس بیان رقم حاصل بر حسب درصد محاسبه میشود. به عنوان مثال، اگر یک شرکت یک کمپین تبلیغاتی را اجرا کند که 10000 بازدید و 500 ایجاد کند، CTR آن کمپین…
29 شهریور 1401
ارزیابی عملکرد تبلیغات نمایشی
هنگامی که کمپین نمایشی خود را بهینهسازی کرده و منتشر کردید، اهمیت بسیاری دارد که عملکرد آن را در حالی که در حال اجراست، اندازهگیری کنید. معیارهای سنجش تبلیغات نمایشی، تعداد دفعات دیده شدن تبلیغ شما، تاثیر آن در جلب توجه و اینکه آیا تبلیغ شما برای کسب و کار شما سبب ایجاد درآمد شده است یا خیر را…
13 شهریور 1401
تبلیغات نمایشی چیست؟
اولین تبلیغ بنری در وب در سال 1994 ظاهر شد و یک تبلیغ در قاب مستطیلی کوچک برای AT&T در وبسایت wired.com بود. از آن زمان تا سالها بعد، اصول تبلیغات نمایشی تا حد زیادی ثابت باقی ماند. تبلیغات نمایشی یا بنر تبلیغاتی، شامل بنری در یک وبسایت است که از دیگر اجزای وبسایت متمایز است و کاملاً…